Wednesday, April 15, 2009

Photoshoot with Aveli

Hey! Last week I had a photoshoot with Aveli. She is competing at a beautycompetition tomorrow and she needed some photos for it. :) I think she has amazingly beautiful eyes and she looks very cute and innocent. She will be 15 soon. I didn't edit the photos very much because I didn't want them to look very artistic.
Argo, Aveli's brother also my classmate, drove us to places, where we wanted to take photos at. And Pille helped me with the lightning and Aveli's hair. So, many thanks to Argo and Pille. :)

Here are some behind the scenes:

Fixing Aveli's fringe :)

There's actually ice on the lake


And some photos of her:



Hei! Eelmine nädal käisin Avelit pildistamas. Ta võtab osa ühest missivõistlusest ja tal oli selleks vaja paari pilti. Võistlus toimub homme Kandles. Tulge kohale ja hääletage Aveli poolt. ;D Avelit on superhea pildistada. Juba esiteks selle pärast, et ta on väga fotogeeniline aga ka seepäarast, et ta on väga julge. Ei kartnud ennast külma käes paljaks koorida ega teiste nähes poseerida. :D Seekord ei hakanud ma pilte eriti palju töötlema, sest ma ei tahtnud, et pildid kuidagi liiga loomingulised oleks.
Mul olid kaasas veel kaks abilist: Argo ja Pille. Argo sõidutas meid ringi. Muide transport on pilditamisel väga oluline. Nii, et tänud Argole. Pille aitas valgustusega. Meisterdasin enne pildistamist reflektori ja Pille sai seda kohe käsitseda.:D

2 comments:

Samantha Nandez said...

She is beautiful, I love the very natural look of the photos :D

Helena said...

see portreepilt on ikka väga mõnus. ja kleit - oh jah :D
mul on hea meel, et olen ka omalt poolt suutnud vähemalt mõnel korral pildistamise tarbeks transporti pakkuda :P