Monday, May 18, 2009

Something fairy-like

Hey, sorry for not posting here. The reason why I haven't done it for a long time is that I just hadn't taken photos lately and not because i don't have enough time. Nope, believe it or not, I just didn't feel like doing it. I've had some kind of crisis of creativeness or something...weird. :D Anyways, last week while "playing" volleyball with Pille, we decided to go take some photos instead of keeping tossing the ball. So, the idea just came from nowhere and we hadn't done any preparations for it. I still remembered a nice place, where I had taken photos of Saile last year, and wanted to photograph Pille there. And when we got there, I saw for my surprise that half of the forest was gone! It kind of made me sad, because it was such a magical coppice with all the giant firs. I marked the part of the background on saile's photo, that's gone by now. Also, we saw some roe deers there, but I wasn't able to take photos of them because they moved so fast. :) once they ran past us about 10 meters away from us. Couldn't get anyone who would have helped us with the lighting, so we have to conciliate with the sharp shadows on some photos.

It was pretty cold, Pille having goose bumps.

The ground was full of branches, it was kind of difficult to move there. We were also scared of snakes. :P


Some final results:






Tsau! Vabandan, et pole siia ammu postitanud. Mul lihtsalt polnud uusi pilte, mida oleks võinud siia uploadida. Kuigi mul on kool juba ammu läbi saanud ja aega on olnud enam kui küll, pole ma jõudnud pildistamas käia. Mul oli vahepeal lihtsalt mingi põud loometöös. :D See selleks.
Eelmine nädal tegime Pillega ühe kiire fotoshuutingu. Läksime paika, kus ma olin pildistanud eelmine aasta Sailet. Üllatuseks oli osa metsast mahagi võetud. Üsna kahju hakkas, sest see oli tõesti väga ilus metsatukk. Nägime ka metskitsi seal ringi lippamas. Tegelikult oli väga mõnus õhtu ja tänud Pillele, kes viitsis jaheda ilmaga kaamera ees poseerida. :D

10 comments:

p said...

Väga kenad pildid. :)

Helena said...

kenad pildid
aga mida tähendab "roes"?
:)

Liisu Tool said...

roe deers, metskits aga olen kuulnud et ainult roe ka kasutatakse aga võibolla ehk mitte mitmuses :)

Helena said...

aa :D naer, ma otsisin seda juba siin sõnastikust ja pakkusin ka igast kopraid ja muud loomi välja - no sellest sain aru, et eks ta mingi elukas ole - aga ei midagi :D nüüd on vähemalt süda rahul :P

Liisu Tool said...

muide mul on all eestikeelne tekst ka :D

Helena said...

too ei köida eriti mu jaoks tähelepanu, veelenam, kui pildid on ees juba ära näidatud :P

Liisu Tool said...

irw...ok ma näen siis asjata vaeva vist :D

Helena said...

ei, sest kindlasti on sul ka selliseid blogikülastajaid, kes on kannatlikumad kui mina ;)
saad aru - kui ma pildid olen ära näinud, olen sellises hämmingus, et ei suuda enam ühtegi teksti siin lugeda :D:D
aga ma vaatan, et pärlitädid teevad samamoodi oma blogidega - alguses inglisekeelne jutt ja siis eestikeelne või vastupidi. mis sa arvad, kas ma peaks ka nii tegema? minu blogikülastajad on ju vist siiski rohkem eestlased..?

Liisu Tool said...

vot ma ei teagi, eks sa ise otsustad :D


Tony
said...

I like the goose bumps photo, so effective and it gives out such a strong emotion